Fantastisch ONK weekend voor BKV

Posted by: Herbert Morelissen | Posted on: januari 26th, 2015 | 0 Comments

Podium Thomas

Podium Mila

Zaterdag en zondag hebben we als BKV een fantastisch weekend gehad. Allereerst was het natuurlijk een genot om het verloop van de wedstrijden in het Sportiom te volgen in de sfeervol ingerichte ijshal. Alles verliep zoals gepland. Vanaf de loting t/m victorie ceremonie was het in feite één groot BKV feest.

Maar niet alleen organisatorisch was het prima, ook de resultaten van de BKV rijders was boven verwachting.

Bij de heren senioren moest Thomas Kennis tot het uiterste gaan om zijn nationale titel te prolongeren. De zeer verrassende Michel Tsiba naderde hem tot minder dan een punt, maar de gouden medaille was toch voor Thomas. Gefeliciteerd Thomas!!

Mila Morelissen haalde de zilveren medaille binnen. Nadat de korte kür zaterdag erg teleurstellend voor haar was verlopen wist ze zich fantastisch te herpakken en de tweede plaats voor zich op te eisen. Een mentaal huzarenstukje! Ook jij van harte gefeliciteerd Mila!!

Ook de andere BKV’ers wisten goede resultaten neer te zetten. Danielle ten Den (junioren) heeft vooral in de lange kür een pracht prestatie neergezet. Ze reed daar maar liefst de 5de plaats. Opgeteld met haar korte kür kwam ze als 11de in de eindrangschikking.

Celine vd Heuvel reed bij de Advanced Novice voor wat ze kon. Uiteindelijk werd ze daarmee 12de.

Bij de Basic Novice wisten Merel Waterman en Emy Langenberg meer uit het kampioenschap te halen dan ze op grond van hun kwalificatie konden verwachten. Merel werd heel mooi 7de en Emy 10de. Ga zo door!!

Klik hier voor alle uitslagen: KRB 15_018 UITSLAG ONK 2015

Medaille winnaars