Fantastische resultaten BKV team bij 1ste selectiewedstrijd KNSB A

Posted by: Herbert Morelissen | Posted on: november 3rd, 2014 | 0 Comments

BKV KNSB A-team

 

Op de foto hierboven is het zeer succesvolle team van rijders en trainers te zien wat zondag 2 november hun eerste selectiewedstrijd voor de KNSB cup reden. Bij alle dames categorieën ging de 1ste plaats naar iemand van BKV!!

Bij de MINI’s wist de nota bene als  eerste gestartte Lois Libregts een puntentotaal neer te zetten waar niemand meer aan kon komen. Zij werd dan ook de winnaar van dit onderdeel. Maar ook Nina Langenberg deed het fantastisch. Zij werd net na Lois 2de. Andere klasseringen van de BKV meiden zijn: Lara Visser 6de, Eline Seuren 10de, Julia Trum 16de, Nikki van Ooijen 17de, Roos vd Akker 25ste en Ginger Brentjens werd 29ste. Allemaal van harte gefeliciteerd met het mooie resultaat.

Vervolgens was het de beurt aan de meiden van de TEENS A. Hier was het succes wellicht nog mooier. Baukje van Kuijlenborg werd hier de winnares en wist Raiza Tsolakis de 3de plaats te bemachtigen. Rohanna Dijkhof werd 4de en Maartje van Veen 5de en Fleur van Opijnen werd 7de. Gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.

Nog was de koek nog niet op, want bij de PROMS wist Roos vd Pas een zeer verdiende eerste plaats te halen. Van harte gefeliciteerd. Mooie plaatsen waren er ook voor Gwen Verhallen (6de), Joanna Camphuynder (7de) en Sabina Leijtens (10de). Allemaal een mooi uitzicht op een finaleplaats.

Deze dag laat zien, dat BKV met hun jongste talenten op de goede weg is. Dit verdient dan ook een compliment aan alle rijders, trainers en begeleiding. We kunnen trots zijn op dit resultaat.

Alle uitslagen en scores zijn te zien door op onderstaande link te klikken:

www.schaatsen.nl_media_1…a-utrecht-2-11-2013