Wisselende resultaten BKV rijders op 2de selectiewedstrijd

Posted by: Herbert Morelissen | Posted on: november 16th, 2014 | 0 Comments

SH        SD

Thomas en Mila op het hoogste podium

 Zaterdag 15 november is in Dordrecht de 2de selectiewedstrijd voor het ONK gehouden. De BKV rijders hebben hier met wisselende resultaten aan meegedaan.

Bij de categorie Basic Novice A wisten Merel Waterman en Emy Langenberg zich in de middenmoot te handhaven. Merel werd 11de en Emy 13de in het grote deelnemersveld van 21. Ook in de tussenstand na 2 wedstrijden staan zij nog binnen de top 12. Zij mogen dus nog blijven hopen op deelname aan het ONK op het eigen ijs in Den Bosch. Maar de concurrentie zit hen dicht op de hielen. Goed geconcentreerd blijven trainen zou ik zeggen!!

In de categorie Advanced Novice ging de zege naar de met een BKV licentie rijdende Hannelore Goossens. Chelsea Verhaegh werd hier 5de. Britt van der Meulen en Celine van de Heuvel hadden een wat moeilijkere dag en eindigden op plaats 14 en 16. In de tussenstand staan ze nu 13de en 15de. Maar er zijn nog 2 wedstrijden om jezelf omhoog te werken. Ga ervoor!

Bij de junioren dames wist Danielle ten Den een mooie prestatie te halen door als 11de te eindigen. Ze staat nu 13de in de tussenstand heel dicht achter de nummer 12. Ga zo door Danielle en maak je droom waar om een keer op het hoogste podium van het ONK mee te kunnen doen. Vermeld moet nog worden dat Rozemarijn Goossens, die met een BKV licentie rijdt, hier 3de werd.

Bij de senioren waren zowel bij de dames als bij de heren de eerste plaatsen voor BKV. Thomas Kennis wist met maar liefst 91,23 punten te winnen. Bij de dames won Mila Morelissen met een stabiele en vooral mooie kür. Haar totaal was 71,43 punten. Beide BKV’ers liggen mooi op koers richting het ONK.

Hieronder kun je de volledige uitslag en de tussenstand na 2 wedstrijden zien door op de links te klikken.

Uitslag_2de_selectiewedstrijd

Stand_na_2_wedstrijden