Inschrijvingen

Op deze pagina kun je alles vinden over aanmelden of opzeggen bij BKV d.m.v. gebruik te maken van de koppelingen in het linkerkolom naast deze tekst.

Aanmelden

De verschillende mogelijkheden zijn:

Aanmelden Lidmaatschap Je wordt lid van BKV. Dan moet je vooraf het inschrijfformulier invullen onder het kopje “Aanmelden Lidmaatschap”.
Aanmelden Proefles Je wilt eerst een proefles nemen? Kies dan het kopje “Aanmelden Proefles”  Lees de voorwaarden en vul het formulier in en verstuur het naar ons.
Aanmelden Gemeentelijke Sportstimulering Je wilt je inschrijven voor de Gemeentelijke Sportstimuleringscursus. Gebruik het formulier onder het kopje “Aanmelden Gemeentelijke Sportstimulering”. Deze cursus is bestemd voor kinderen van de basisschool (groep 1 t/m 8)
Aanmelden ISDB Sportstimulering Inschrijven voor ISDB Sportstimulering. Deze cursus is bestemd voor kinderen met een handicap of beperking. Vul hiervoor het formulier onder het kopje “Aanmelden ISDB Sportstimulering” in. Vermeld hier vooral zo goed mogelijk de bijzonderheden, zodat onze trainers goed kunnen inspelen op de vaardigheden en beperkingen van het kind.

Afmelden

Als je wilt afmelden als lid van BKV, moet je dit schriftelijk doen door het formulier in te vullen onder het kopje “Afmelden”.
Let op: afmelding moet één maand vóór aanvang van het volgende seizoen bij ons binnen zijn. Indien dit te laat of in de loop van een seizoen gebeurt, blijf je automatisch lid tot het volgende seizoen en ben je ook contributie verschuldigd.

De seizoenen bij BKV zijn als volgt:

Zomerseizoen van april t/m september (opzeggen voor 1 maart)
Winterseizoen van oktober t/m maart (opzeggen voor 1 september)